Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / DRONELAB / Esdeveniments / Inauguració del DroneLab

Inauguració del DroneLab

L'11 de novembre s’inaugurarà el DroneLab, que és una nova infraestructura per la realització de vols de drons en proves.
Inauguració del DroneLab
El rector de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, Daniel Crespo, es complau a convidar-vos a l'acte d'inauguració del DroneLab de la UPC que tindrà lloc el divendres 11 de novembre a les 10:30 h a la sala d'actes de l'EETAC (Campus del Baix Llobregat UPC, Castelldefels).
El DroneLab és un laboratori de recerca en l’àmbit dels drons finançat per la UPC i per l’Ajuntament de Castelldefels, la infraestructura on es troba garanteix un espai segur i segregat de l’espai aeri general preparat per a la realització de vols de prova, validació i entrenament per a qualsevol mena d’aplicació professional o d’investigació basada en aquesta tecnologia de vehicles aeris no tripulats. 
Durant l'acte comptarem amb la presència de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i el secretari general del Departament de Recerca i Universitats, Joaquim Nin. Es farà una demostració de vols en viu.
Si voleu assistir a l'acte, ompliu aquest formulari.
Un cop es completi la capacitat de la sala es tancaran les inscripcions.
Barcelona, octubre de 2022