Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / SERVEIS / Serveis y normatives / Normes de Funcionament de l'aparcament PMT

Normes de Funcionament de l'aparcament PMT

L'aparcament té una capacitat per a 30 motos i 351 turismes, sis d’aquestes places són reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

S’han racionalitzat els permisos d’accés prenent com a referència els m2 de cada entitat i obtenint una quota màxima d’usuaris que no es pot superar en cap cas per evitar la massificació i les conseqüències que això comporta.

Per tal d’aconseguir un funcionament eficaç de l’aparcament, en benefici de la comunitat del Parc Mediterrani de la Tecnologia, s’han establert les següents normes de funcionament.

 1. L'entrada i sortida de l'aparcament es realitzarà automàticament mitjançant l'ús de la targeta personal. L'autorització per accedir a l’aparcament s'ha de sol·licitar al responsable que cada entitat hagi designat.
 2. Caldrà comunicar (i mantenir actualitzat en cas de canvi) la matrícula del cotxe amb el que s'accedeix. És condició prèvia a l'accés haver emplenat el formulari de dades personals (amb marca, model, matrícula del vehicle i número de telèfon mòbil de l’usuari).
 1. El control de l'aparcament és competència, en primera instància, del  Servei de Seguretat i Vigilància de PMT
 2. El PMT no assumeix cap responsabilitat per motiu de danys, incendi, robatori, accident o altres causes a qualsevol vehicle o al seu contingut, ja sigui en circulació o estacionat.
 3. Els vehicles només hi podran pernoctar si s’està treballant dins del recinte.
 4. La condició d'usuari implica assumir la correcta utilització de les instal·lacions.

Dins de l'aparcament i els seus accessos les usuàries i els usuaris hauran de respectar:

 1. Les normes del codi de circulació i els preceptes legals o reglamentaris complementaris
 2. La senyalització de trànsit tant vertical com horitzontal.
 3. La senyalització indicadora, de tot tipus, que s'instal·li a l'aparcament d'acord amb les normes vigents.
 4. Les indicacions que es facin per escrit, mitjançant rètols o les que faci el Servei de Seguretat i Vigilància de PMT.
 5. No es permetran els avançaments (inclou motos) ni retrocessos manuals del vehicles, llevat del supòsit que es tractés d'un vehicle aturat i/o avariat i la circulació ho permetés.
 6. No esta permès aparcar en doble fila ni obstaculitzar espais comuns de l'aparcament.
 7. La marxa enrere només es permet en les maniobres necessàries per estacionar.
 8. Per tal de no dificultar la mobilitat de les persones amb discapacitat física o visual, no es permetrà l'aparcament de vehicles a les voreres (excepte a les zones habilitades)
 1. La velocitat de circulació a l'interior de l'aparcament serà inferior a 10km/h.

10. En el supòsit d'avaria, l'usuari haurà de comunicar-ho al Servei de Seguretat i Vigilància de PMT. No es permetrà realitzar treballs de reparació i manteniment, llevat dels d'urgència o d'escassa duració.

11. Es podrà ordenar la retirada de vehicles, quedant el PMT facultat per imputar l'import dels costos que la seva retirada hagi produït.

 

Aparcar fora dels llocs permesos (zones de vianants, espais per a persones amb mobilitat reduïda o zones verdes) o l'incompliment d'alguna d'aquestes normes comportarà la suspensió de l'autorització d'aparcament durant un mes.

En cas d'incompliment reiterat la suspensió de l'autorització per aparcar serà de dos anys.

No està permesa la circulació de vehicles pels carrers del Parc.

A partir de les 23.00h queda restringit l’accés de vehicles als Allotjaments Universitaris, exceptuant emergències i altres serveis autoritzats.

El temps màxim que els vehicles particulars poden estar aturats a la zona de càrrega i descàrrega dels Allotjaments Universitaris és de 20 min.

 

Incidències

Si no podeu entrar al pàrquing pot ser per diferents motius:

Targeta no vàlida. Si el xip s’ha espatllat, o la targeta està caducada, truqueu a l’intèrfon que hi ha a la barrera i el  Servei de Seguretat i Vigilància de PMT us obrirà manualment. A continuació, us heu d’adreçar al responsable de la vostra entitat a qui vau sol·licitar l’accés i us orientarà sobre el procediment a seguir.


Targeta inhabilitada. Si no compliu les normes d’ús de manera reiterada, no respecteu les normes de circulació o aparqueu a espais indeguts, la vostra targeta quedarà inhabilitada per a aquest aparcament per tal de garantir els drets dels usuaris que sí que respecten les normes.

Recordeu que tots som responsables del bon funcionament d’aquest aparcament.  Necessitem la implicació de tots els usuaris en el respecte d’aquestes normes de funcionament per a no perjudicar-nos els uns als altres.