Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / . / Exposició cotxe UNIRAID 2019 a PMT

Exposició cotxe UNIRAID 2019 a PMT

PMT col·labora amb UNIRAID 2019! Es tracta d'una gran aventura humana i solidària per a estudiants amb esperit emprenedor d'entre 18 i 28 anys que fan un itinerari de 9 dies pel desert del Marroc amb turismes de més de 20 anys,. UNIRAID no és un ral·li ni una cursa de velocitat, UNIRAID és un viatge-aventura en què els participants han de completar 7 etapes navegant amb un llibre de ruta, i sortejant tota mena d'obstacles, desafiaments i proves, amb l'objectiu de creuar Marroc de nord a sud i lliurar 40kg de material solidari en els llogarets del desert.

UniraidEls dies 18, 19 i 20 de febrer tindrem exposat a PMT (a la zona on està la taula de ping- pong) el vehicle que participarà a l'edició UNIRAID 2019 i amb el que ha col·laborat el PMT.

UNIRAID no és un ral·li ni una cursa de velocitat, és una aventura formativa per a universitàries i universitaris de tota Espanya, Portugal i Andorra, que  fan un total de 2500 km, amb 7 etapes de desert, muntanya, pistes de pedra, carretera, camins... íntegrament pel Marroc i amb una labor solidària, lliurar roba, material escolar i joguines al poblat de destí.

Tot això amb un cotxe de més de 20 anys (el nostre en té 30), està prohibit que sigui 4x4. Se li poden fer les modificacions necessàries, sense passar-se d'uns certs límits en l'aspecte del motor ja que penalitzen en la classificació final.

Aquesta edició és del 23 de febrer al 3 de març, podeu conèixer més sobre aquesta gran labor solidària de la que estem molt orgullosos de col·laborar al seu web https://www.uniraid.org/