JA TENIM GUANYADORA DEL CONCURS: TENS UNA IDEA PER MILLORAR EL PARC MEDITERRANI DE LA TECNOLOGIA?

El passat 17 de desembre vam fer l'entrega del premi a la IDEA guanyadora del concurs TENS UNA IDEA PER MILLORAR EL PARC MEDITERRANI DE LA TECNOLOGIA? que ha estat per la YOLANDA ANDRÉS BERCIANOS amb la seva proposta de fer un GIMNÀS EXTERIOR a la zona de la Plaça de Guillermo Marconi.

Estem molt contents per la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició del concurs TENS UNA IDEA PER MILLORAR EL PARC MEDITERRANI DE LA TECNOLOGIA?

Vam tenir aquesta iniciativa perquè creiem que és bo escoltar les propostes de qui a diari viu al nostre PARC i perquè és una manera de conèixer-nos una mica millor.

La IDEA guanyadora ha estat la de la Yolanda Andrés Bercianos, treballadora de la UPC a l'àrea de Gestió Acadèmica. Ens ha proposat fer un Gimnàs exterior a la zona de la Plaça de Guillermo Marconi. Hem considerat que és la que compleix millor els criteris d'avaluació:

  • Implementabilitat en base al pressupost disponible.
  • Impacte – entitats i/o persones que poden gaudir amb la materialització de la idea
    • En el desenvolupament personal i/o benestar de les persones que treballen i/o estudien al Parc Mediterrani de la Tecnologia.
    • Originalitat de la idea
    • Millor relació despesa/impacte
  • Sostenibilitat del projecte/servei

 

Aquesta IDEA engloba altres propostes que ens han arribat com la de "crear un gimnàs", "arreglar la plaça central" "fer la travessia fins a l'estació de RENFE més agradable", "millorar l'oferta esportiva", a més de tenir un espai on "promoure les relacions entre els membres de la comunitat PMT" com deien altres propostes.

Tot i que aquesta ha estat la IDEA guanyadora, n'hi ha hagut moltes d'interessants i des de PMT farem el possible per dur-les a terme. A mida que anem posant-les en marxa us anirem informant.

Us volem donar les gràcies per la vostra participació i desitjar-vos unes bones festes!