RDIT Pills Business. “ El valor de les persones, la cultura i els processos com a eixos de creixement”

#IncubationRDIT #RDITpills #PillsBusiness Sabies que un equip poc adequat és la tercera causa de mortalitat en les startups? Saps gestionar els desafiaments que et trobes en les àrees de persones i cultura?

Quan?

03/10/2019 des de 12:00 (Europe/Madrid / UTC200)

Afegiu l'esdeveniment al calendari

iCal

El proper dijous 03 d'octubre organitzem una jornada a l'edifici RDIT, en la que comptarem amb la visió experta de D'Alma , consultora especialitzada en transformació organitzacional, que presentarà els diferents models i eines per a la gestió del teu equip i com ser capaços de crear un creixement sostenible en el temps.

Objectiu de la jornada

Aprendrà a conèixer el valor que cada persona clau aporta a la teva organització, i com analitzar el clima laboral i com aquest pot afectar al creixement de la teva empresa. Per últim, definirem els processos per a la gestió de persones, tema cabdal per de l'èxit de la teva organització.

Programa

11.45 – 12.00 h. Acollida. Recepció d'asistents

Sala de Reunions Edifici RDIT - 013
Parc Mediterrani de la Tecnologia. Campus Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

12.00 – 12.05 h Benvinguda

Presentació de l´Acte als assistents de part del Servei de Gestió de Innovació.

12.05 – 13.30 h Ponència: "El valor de les persones, la cultura i els processos com a eixos de creixement"

yolanda-atienza.pngYolanda Atienza.

Yolanda Atienza, Co-fundadora de l'empresa D'Alma Business Partners, emprenedora i facilitadora del creixement de les organitzacions basat en el Model de Maduresa M3Q.

Modera i dinamitza la jornada

joser-luis-grande.jpg

Jose Luis Grande. Servei de Gestió de la Innovació de la UPC

Incubation Manager. José Luis ha estat estretament lligat al desenvolupament de negoci dels d'espais incubació UPC desde el 2012. Actualment, està integrat en l'equip del Servei de Gestió de la Innovació UPC, estant al càrrec del desplegament de l'estratègia de incubació i serveis a les incubades. El seu coneixement i experiència en l'àmbit, li permet ser un eficaç enllaç entre els emprenedors/empreses incubades i el propi ecosistema UPC, en tant en quant poder-los apropar a les potencialitats i capacitats de la UPC, generant propostes de valor bidireccionals per a ambdues parts.

Inscripció

L’aforament és limitat i la inscripció obligatòria a través del formulari electrònic habilitat. Se seguirà rigurós ordre d’inscripció fins a finalització de les places.

Inscriu-te

RDIT PILLS

En el marc dels UPC Innovation Ecosystems, des de el Servei de Gestió de la Innovació UPC, hem elaborat un ampli catàleg de serveis dirigits a oferir a la comunitat d’empreses incubades eines i recursos dirigides a la seva activitat emprenedora.

Es RDIT PILLS és un d’aquest serveis. Es tracta d’un seguit d’itineraris formatius orientats a la capacitació de les empreses incubades UPC, els seus empleats i agents del ecosistema UPC, en temàtiques concretes i d’interès per la seva activitat emprenedora.

Aquestes càpsules formatives son de dos tipus: RDIT PILLS Globals i RDITPILLS Específics:

RDITPILLS Globals: Temàtiques d’itineraris formatius de matèries diverses en format curt, amb l’objectiu de facilitar coneixements bàsics relacionats amb la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria.

RDITPILLS específics, càpsules formatives, de durada màxima d’una hora i mitja en la que un/a expert/a abordant alguns/es de les següents matèries:

  • RDIT PILLS Gestió Projectes: Temàtiques empresarials focalitzades en la consolidació del nou projecte empresarial en l’àmbit de la gestió
  • RDIT PILLS Business: Temàtiques empresarials focalitzades en l’àmbit del creixement i consolidació del nou projecte empresarial
  • RDITPILLS IP: Temàtiques empresarials focalitzades en temes d’assessorament en propietat industrial i intel·lectual i en protecció i explotació dels resultats de la I+D+i

feder_logo.png gencat_logo.jpg