RDIT Pills. "Models de negoci i gestió de Projectes Tecnològics"

Quan?

26/04/2019 de 11:45 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC200)

Afegiu l'esdeveniment al calendari

iCal

#IncubationRDIT #RDITpills #PillsBusiness

Vols conèixer quin és el model de negoci que més s'ajusta al projecte tecnològic de la teva start up o spin off? Vols conèixer com avaluar adequadament els riscos als que t'enfrontes en el desenvolupament de la teva activitat ? Si es així, no et pots perdre aquest primer RDIT Pill Business.

El proper dia 26 d'abril , organitzem una jornada a l'edifici RDIT, en la que comptarem amb la visió experta d'Arvor Consulting, empresa dedicada als àmbits de la gestió de la recerca, el desenvolupament i la innovació que ens aportarà el seu coneixement en tot el relacionat amb les dinàmiques de gestió de projectes tecnològics.

Objectiu de la jornada

Apropar a les empreses del nostre ecosistema formació específica en gestió de negoci. En aquest primer RDIT Pill Business és descriuran diferents tipus de models de negoci i la seva relació amb la gestió de projectes tecnològics, determinant els factors crítics (equip, protecció, regulacions, fases de desenvolupament, etc.) en el desenvolupament del projecte, així com la importància de la valoració del risc en el desenvolupament tant des projectes com en el desplegament del model de negoci.

parcupc_incubation_pills.png

Programa

11.45 – 12.00 h. Acollida. Recepció d'asistents

Sala de Reunions Edifici RDIT - 013
Parc Mediterrani de la Tecnologia. Campus Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

12.00 – 12.05 h Benvinguda

Presentació de l´Acte als assistents de part del Servei de Gestió de Innovació.

12.05 – 13.30 h Ponència: "Models de negoci i gestió de Projectes Tecnològics"                      

 En aquesta  píndola és descriuran diferents tipus de models de negoci i la seva relació amb la gestió de projectes tecnològics, determinant els factors crítics (equip, protecció, regulacions, fases de desenvolupament, etc.) en el desenvolupament del projecte, així com la importància de la valoració del risc en el desenvolupament tant des projectes com en el desplegament del model de negoci

juan-solis-agea.jpgJuan Solís Agea. Fundador i Soci d'Arvor Consulting.

Es des de fa 14 anys soci de Arvor Consulting. Dins la seva activitat ha participat en l'anàlisi de més de 600 tecnologies principalment dels àmbits de salut, alimentació, energia, TIC i química, realitzant diferents tasques que van des de la definició d'estratègies de transferència , plans de negoci,  fins a estudis de mercat, així com la realització de plans estratègics per a diferents institucions. Prèviament havia realitzat tasques de R + D i enginyeria de processos en diferents empreses centrades principalment en l'àmbit de la química. Juan Solís és llicenciat en Química, Enginyer en Informàtica Tècnica de Sistemes i Màster en Gestió de l'Empresa Industrial.

Modera i dinamitza la jornada

joser-luis-grande.jpg

Jose Luis Grande. Servei de Gestió de la Innovació de la UPC

Incubation Manager. José Luis ha estat estretament lligat al desenvolupament de negoci dels d'espais incubació UPC desde el 2012. Actualment, està integrat en l'equip del Servei de Gestió de la Innovació UPC, estant al càrrec del desplegament de l'estratègia de incubació i serveis a les incubades. El seu coneixement i experiència en l'àmbit, li permet ser un eficaç enllaç entre els emprenedors/empreses incubades i el propi ecosistema UPC, en tant en quant poder-los apropar a les potencialitats i capacitats de la UPC, generant propostes de valor bidireccionals per a ambdues parts.

Inscripció

L’aforament és limitat i la inscripció obligatòria a través del formulari electrònic habilitat. Se seguirà rigurós ordre d’inscripció fins a finalització de les places.

Inscriu-te

RDIT PILLS

En el marc dels UPC Innovation Ecosystems, des de el Servei de Gestió de la Innovació UPC, hem elaborat un ampli catàleg de serveis dirigits a oferir a la comunitat d’empreses incubades eines i recursos dirigides a la seva activitat emprenedora.

Es RDIT PILLS és un d’aquest serveis. Es tracta d’un seguit d’itineraris formatius orientats a la capacitació de les empreses incubades UPC, els seus empleats i agents del ecosistema UPC, en temàtiques concretes i d’interès per la seva activitat emprenedora.

Aquestes càpsules formatives son de dos tipus: RDIT PILLS Globals i RDITPILLS Específics:

RDITPILLS Globals: Temàtiques d’itineraris formatius de matèries diverses en format curt, amb l’objectiu de facilitar coneixements bàsics relacionats amb la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria.

RDITPILLS específics, càpsules formatives, de durada màxima d’una hora i mitja en la que un/a expert/a abordant alguns/es de les següents matèries:

  • RDIT PILLS Gestió Projectes: Temàtiques empresarials focalitzades en la consolidació del nou projecte empresarial en l’àmbit de la gestió
  • RDIT PILLS Business: Temàtiques empresarials focalitzades en l’àmbit del creixement i consolidació del nou projecte empresarial
  • RDITPILLS IP: Temàtiques empresarials focalitzades en temes d’assessorament en propietat industrial i intel·lectual i en protecció i explotació dels resultats de la I+D+i