'Vies d’accés al Talent Emprenedor'

Ets una empresa de base tecnològica, una startup o una spin of que necessites incorporar talent al teu projecte? Vols conèixer alguns programes que et podem facilitar accedir-hi al potencial que necessita la teva empresa? Vols conèixer com generar innovació a través de Talent UPC?

  • 'Vies d’accés al Talent Emprenedor'
  • 2019-02-20T09:45:00+01:00
  • 2019-02-20T12:00:00+01:00
  • Ets una empresa de base tecnològica, una startup o una spin of que necessites incorporar talent al teu projecte? Vols conèixer alguns programes que et podem facilitar accedir-hi al potencial que necessita la teva empresa? Vols conèixer com generar innovació a través de Talent UPC?
Quan?

20/02/2019 de 09:45 a 12:00 (Europe/Madrid / UTC100)

On?

Sala de Reunions Edifici RDIT - 013

Afegiu l'esdeveniment al calendari

iCal

Programa

09.30 – 10.00 h. Acollida. Recepció d'asistents

Sala de Reunions Edifici RDIT - 013
Parc Mediterrani de la Tecnologia. Campus Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya.


10.00 – 10.10 h Benvinguda

Presentació de l´Acte als assistents de part del Servei de Gestió de Innovació.

10.05 – 10.45 h Benvinguda

Ponència sobre el Programa d'intercanvi entre nous emprenedors i empresaris europeus. Dirigit a estudiants, graduats, nous emprenedors, startups i spin offs, així com a empreses ja consolidades.

ana-pajaron.pngAnna Pajarón. Responsable  del Departament de  Projectes Internacionals de la Cambra de Terrassa

Economista amb més de 20 anys d'experiència en internacionalització i cooperació internacional. Des de l'any 2005 Responsable de l’Erasmus for Young Entrepreneurs i d’altres projectes internacionals de la Cambra de Terrassa amb experiència de presentació i gestió de més de 40 projectes europeus en l'àmbit de l'emprenedoria, el suport a les pimes, l'educació i la internacionalització. Gestionant el programa Erasmus per a Nous emprenedors des de l'any 2009.

 

nuria-lopez.pngNuria Lopez Zafra. Gestora del Programa Erasmus per a Nous Emprenedors a la Cambra de Terrassa i de programes de formació empresarial.

Arquitecta amb experiència emprenedora. Des de l’any 2017, gestora del programa Erasmus per a Nous Emprenedors a la Cambra de Terrassa i de programes de formació empresarial.

 

 

10.45 – 11.20h. Ponència "Els doctorats industrial: Característiques i beneficis per als participants"

Aquesta ponència tractarà sobre el Pla de Doctorats Industrials, i la seva figura com a pont de transferència i coneixement entre les empreses i les universitats i centres de recerca.

juan-francisco-cordoba.pngJoan Francesc Córdoba.: Llicenciat en Psicologia Social i de les Organitzacions per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment és el responsable d'Anàlisi del Gabinet Tècnic de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. Les seves funcions principals estan vinculades a la planificació i avaluació de polítiques acadèmiques i econòmiques de les universitats de Catalunya i al desenvolupament de projectes estratègics com ara el Pla de Doctorats Industrials o el Programa Enginycat.
Anteriorment va ser membre de la UPC desenvolupant diverses funcions: responsable del Gabinet Tècnic de Programació, director de l'Àrea de Planificació, Avaluació i Estudis, director de l'Àrea de Recerca i director tècnic a l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE)..

11.20 – 12.00h. Ponència "Els RDIT Challenge: nou servei d'Incubació UPC destinat a la generació d'Innovació a través de llançament de reptes.

manel-arrufat.png

Manel Arrufat. Servei de Gestió de la Innovació  de la UPC

Entrepreneurship & Innovation Manager. El Manel Arrufat desenvolupa la seva activitat laboral en el Servei de Gestió de la Innovació UPC com a Responsable d'Emprenedoria i Ecosistemes d'Innovació. La seva activitat professional està vinculada a l’àmbit la transferència tecnològica en sector públic, desenvolupant tasques en matèria de valorització de tecnologies, assessorament en creació d’empreses, definició estratègica de projectes, anàlisis tècnics i econòmics de projectes empresarials i d’inversió . Actualment està al càrrec del desplegament de l'estratègia de generació dels UPC Innovation Ecosystems, des d'on la UPC, defineix i implementa les estratègies de foment a l'emprenedoria i espais de creació, la incubació, l'acceleració sectorial i el corporate venture, posant a disposició del teixit empresarial la seva capacitat de generació d'innovació.

Modera i dinamitza la jornada

joser-luis-grande.jpg

Jose Luis Grande. Servei de Gestió de la Innovació de la UPC

Incubation Manager. José Luis ha estat estretament lligat al desenvolupament de negoci dels d'espais incubació UPC desde el 2012. Actualment, està integrat en l'equip del Servei de Gestió de la Innovació UPC, estant al càrrec del desplegament de l'estratègia de incubació i serveis a les incubades. El seu coneixement i experiència en l'àmbit, li permet ser un magnífic enllaç entre els emprenedors/empreses incubades i el propi ecosistema UPC, en tant en quant poder-los apropar a les potencialitats i capacitats de la UPC, generant propostes de valor bidireccionals que beneficiïn a ambdues parts.

Inscripció

L’aforament és limitat i la inscripció obligatòria a través del formulari electrònic habilitat. Se seguirà rigurós ordre d’inscripció fins a finalització de les places.

Inscriu-te